Életmód

10 erotikus Instagram-oldal, amelyet imád a net – és én is

Ha szereted a művészi erotikát, nézd meg az alábbi tíz Instagram-oldalt! 18 karikás tartalmat mutatunk!

Kisfelnőtt voltam, amikor a szüleim egy művész barátjuktól egy különleges alkotást kaptak ajándékba. A kép tussal készült, egy nőt ábrázolt, és alig néhány vonalból állt; mellének íve, combjai, hajába fúródó kezei, apró köldöke azonban pont elég volt ahhoz, hogy összeálljon a kép. Teljesen lenyűgözött ez a fajta ábrázolás, az akt pedig azóta is az egyik legkedvesebb műfajom. Mutatom, kik azok a művészek, akiknek erotikus munkáit nagyon szeretem. 

Illusztráció: Petites Luxures/Instagram

Tendership

A finn művész bár fekete-fehérben alkot, képei a maguk módján mégis „színesek”: önkielégítés, melegszerelem, pózok – a festő erotikus képzelőereje nem ismer tabukat. 

milliemoonhouse

A fiatal művész inspirációja önmaga, aki bár alkotásai miatt a követőitől gyakran megkapta a legmocskosabb jelzőket, mára annyi lelkes és támogató követője lett, hogy örömmel mutatja meg a benne bujkáló erotikát. 

Frida Castelli

A milánói székhelyű művész rózsaszín-narancssárga színvilága egyszerre kokettál a romantikával és az erotikával, miközben azt sugallja, hogy a szex játék. 

Petites Luxures

Néha elég néhány fekete vonal lábakról, kezekről, csípőkről, hátakról, hogy az ember képzelete beinduljon, és egészen egyszerűen megkívánja a szexet. 

Watercolor Porn

Az alkotó szívvel, örömmel és ésszel fest, hogy ne essen bele az ízléstelenség csapdájába, ugyanakkor megcsiklandozza a néző fantáziáját, és meghozza az étvágyát az érzékiséghez. 

Mike Bombato

A művész digitális festményei egy komplett képregényvilágot keltenek életre, amelynek rendre van egy hősnője, aki nemcsak szerethető, de vonzó, pajzán és felhőtlen. 

Just call me Eve

A német művész fekete vonalak segítségével kelti életre tulajdon szexualitását, amiben nemcsak az élvezet, de a játék is helyet kap. 

Feelme.art

Egy nő készíti azokat a rajzokat, amelyekből sokat tanulhat az ember a női test érintéséről, izgatásáról. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@feelme.art által megosztott bejegyzés,

tinamariaelena

„Számomra akkor jó egy erotikus alkotás, ha az megérint bennem valamit, felpezsdíti a képzelőerőmet. Ha hetekkel később is emlékszem a képre, tudom, hatással volt rám” – nyilatkozta a művész, aki olyan alkotásokra törekszik, amelyeket nem lehet egykönnyen kitörölni a fantáziából. 

RegardsCoupables

„Sok időmbe telt, mire rátaláltam a saját stílusomra, alkotásaimban pedig nemcsak a szerelmet, de a szexuális intimitást és az érzelmi közelséget is keresem” – magyarázta a művész, akit sok sok ezren követnek Instagramon. 

Te kit követsz? Oszd meg velünk! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top