Életmód

Ismerd meg a nőt, aki egy 45 tonnás utasszállító gépbe szerelmes

Az objektofíliás nő első látásra beleszeretett a Boeing 737-esbe. „Schatzcal” öt éve találkozott a berlini Tegel repülőtéren.

Egy német nő bevallotta, hogy egy 45 tonnás Boeing 737-es utasszállító repülőgépbe szerelmes – írja a Daily Star. Michele Kobke objektofíliás: az emberek helyett tárgyak iránt érez szerelmet és szexuális vágyat.

Fotók: MDW

Michele öt évvel ezelőtt találkozott „Schatzcal” a berlini Tegel repülőtéren. Első látásra szerelemre lobbant a gép iránt, különösen a szárnyak és a hajtóművek tetszettek meg neki.

A 29 éves nő azt mondja, a családja „jól fogadta”, hogy egy 175 fő befogadására alkalmas utasszállítóval randizik. Igaz, Schatz nem fér el a hálószobájában, de lélekben azért minden este vele alszik – egy 1,6 méteres repülőgépmodellt vagy valamelyik alkatrészét ölelgetve.

Michele korábban férfiakkal randizott, de állítja, addig „nem ismerte a szerelmet”, amíg meg nem látta a böhöm nagy Boeinget. „Soha nem voltam ilyen boldog” – lelkendezik.

A nő arról álmodozik, hogy egy nap egybekelhet szíve választottjával, és békésen éldegélhetnek majd egy hangárban. „Ez egy különleges szerelem, ami senkinek sem árt” – hangoztatja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top