Életmód

Ünnepli a net a fiatal nőt, aki a megalázó állásinterjú után visszautasította a munkát

Bridget Jones sem csinálta volna szebben!

A 22 éves Olivia a Web Applications UK nevű céghez jelentkezett egy állásra, és be is hívták interjúra. Sőt, Oliviával később e-mailben közölték, hogy övé az állás. Csakhogy a lány nem fogadta el, és egy e-mailben – amit később nyilvánossá tett a Twitteren – ki is fejtette, miért. 

Illusztráció

„Az állásinterjún rettenetesen kényelmetlenül éreztem magam, és értem, mi Craig (a főnök) stratégiája, de szerintem senkinek nem kéne annyira rosszul éreznie magát egy interjún, hogy utána zokogjon a buszmegállóban” – kezdi Olivia. Bár pontosan nem derül ki, mi történt az interjún, a lány szavaiból összerakható, hogy egy arrogáns, abuzív főnökkel volt dolga. Igaz, tettlegességről vagy szexuális zaklatásról szó sem volt, de a lány úgy érezte, megalázták, és végig azt éreztették vele, hogy egy haszontalan senki.

„Másfél évig éltem egy bántalmazó kapcsolatban, és Craiggel egy szobában hirtelen ugyanott éreztem magam” – folytatja. A lány legnagyobb meglepetésére megkapta a munkát, de az e-mailben visszautasította.

A Twitteren most tucatnyian ünneplik a fiatal lányt a bátorságáért. Eközben a cégnél kivizsgálás indult, de nem találtak semmi szabálytalanságot.

yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top