Életmód

Túl nagy hasa miatt szapulták a kismamát a neten

Akadt olyan troll, aki megjegyezte, hogy biztosan lovat vár, azért olyan nagy a hasa.

Az amerikai Elisha Bakes január végén hozta világra második gyermekét. A fiatal nő végig dokumentálta a terhességét az Instagram-oldalán, ahol bizony rengeteg bántást kapott, mert a kommentelők egy része úgy ítélte meg, hogy túlságosan nagy a hasa.

(Instagram/miss.elishab)

Elisha többször is megpróbálta elmagyarázni, hogy csupán 161 centi magas, míg a párja 192, így a babájuk az átlagnál nagyobb lehet, az alkatához mérten pedig így különösen nagynak látszódhat a hasa, a trollok ezek után sem kímélték. Akadtak, akik gusztustalannak nevezték, megállapították, hogy bizonyára túl sokat eszik, de volt olyan is, aki megjegyezte, hogy talán lóval terhes.

„Ha az emberek azt mondják, hogy undorítóan nézel ki, és feltételezik, hogy nem folytatsz egészséges életmódot a várandósságod alatt, az nagyon bántó lehet. Úgy gondolom, az embereknek él a fejükben egy kép arról, hogy egy terhes nőnek hogy kell kinéznie, ez általában a saját tapasztalataikon alapszik, és ha meglátnak egy nőt, aki kisebb vagy nagyobb, szükségét érzik, hogy megjegyzéseket tegyenek rá” – mondta Elisha.

A kismama a negatív kommentek mellett rengeteg olyan nőtől kapott üzenetet, akiket a babavárás idején hasonlóképp szapultak, amiért nem „szabályos” méretű a pocakjuk.

Azért osztotta meg történetét a nyilvánossággal, hogy felhívja az emberek figyelmét arra, gondolják meg jobban, mielőtt bárki testére megjegyzéseket tesznek. Minden terhesség más és minden kismamának joga van ahhoz, hogy úgy hordhassa ki a gyermekét, hogy senki sem tesz rá gonosz megjegyzéseket.
via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top