nlc.hu
Életmód
Borzasztó, mit művel fogaiddal az energiaital

Borzasztó, mit művel fogaiddal az energiaital

Egy 21 éves brit férfinak négy foga bánta, hogy túl sok energiaitalt ivott.

Teljesen tönkretette az energiaital egy fiatal brit férfi fogaitírja a LAD Bible. A Margate-ben élő Vinnie Pyner eleinte azért ivott energiaitalt, hogy ébren tudjon maradni tanulás közben, de aztán rákapott, és egy idő után már minden étkezéshez azt fogyasztotta – saját bevallása szerint naponta átlagosan hat dobozzal dobott be.

A 21 éves egyetemista nagyon kiakadt, amikor – jó héthavi energiaital-vedelés után – négy foga letört, ahogy beleharapott egy almába. Pyner fogorvosa szerint a férfi minden foga tönkrement: összesen 24 tömésre lesz szüksége, letört metszőfogait pedig már csak koronával lehet megmenteni.

Fotó: SWNS

„Azért kezdtem e energiaitalt inni, hogy enyhítsem az egyetemi tanulmányaimmal járó stresszt és feszültséget. Sosem gondoltam volna, hogy ennyire tönkreteszi az egészségemet, az önbizalmamat is elvesztettem – mondta Pyner a portálnak. – Videójáték-tervező szerettem volna lenni, de most minden álmom összetört.”

A férfi azt mondja, a fogorvosa teljesen megdöbbent, amikor meglátta, milyen állapotban vannak a fogai. „Azt mondta, soha életében nem látott még ilyen szuvas fogakat” – jelentette ki.

A srác annyira kiborult, hogy a tanulmányait is félbeszakította. „Képtelen voltam bemenni az egyetemre, nem tudtam volna elviselni a szégyent. Nem tudom, mit tartogat számomra a jövő, csak reménykedem, hogy újra talpra állok” – jelentette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top