Életmód

Minden osztálytársnőjét meglepte egy Valentin-napi rózsacsokorral a 8 éves kisfiú

Az összespórolt zsebpénzét áldozta erre a célra.

Callum Drew egy 8 éves brit kisfiú, aki idén összesen 68 szál rózsát vett az összespórolt zsebpénzéből. A virágokat osztálytársnői között osztotta szét, a célja az volt, hogy senki se érezze úgy, hogy kimaradt a Valentin-napi ünneplésből – írja a Mirror.

A kisfiú nem először tesz így, már afféle hagyomány nála, hogy mindig meglepi az iskolatársait. A kis amorózónak egyébként barátnője is van, aki egyáltalán nem bánja Callum Bálint-napi akcióját, sőt örül neki. Annál is inkább, mert a legnagyobb ajándékot mindig neki tartogatja.

Callum korábban nagymamája virágüzletében segített, így gyűjtötte össze a szükséges pénzt, ám a nagyi tavaly sajnálatos módon elhunyt, így a kisfiú végül autómosásból szerzett magának egy kis bevételt.

A lányok mindig a nyakamba ugranak, visítozni szoktak a boldogságtól

– nyilatkozta a jószívű kisfiú, akire talán az anyukája a legbüszkébb.

Boy, 8, saves up pocket money to buy Valentine rose for every girl in his class

A selfless eight-year-old has saved up his pocket money to buy a rose for all 68 of his female classmates so they don't feel left out this Valentine's . Callum Drew will present the beautiful silk blooms, which last forever, tomorrow to all the girls in Year Four at Lacey Gardens School in Louth, Lincolnshire.

Kiemelt kép: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top