Életmód

Abaházi Csaba: „Vállalható hassal rendelkezem”

Tíz kilót fogyott Abaházi Csaba, de volt idő, amikor nem szívesen nézett tükörbe.

Változtatott étkezési szokásain, és tíz kilót fogyott Abaházi Csaba, a 95.8 Sláger FM műsorvezetője. „Szerencsére most már nem kell behúznom a hasamat, de volt olyan időszak, amikor szégyelltem magam. Most már eljutottam arra a pontra, hogy vállalható hassal rendelkezem.

Abaházi Csaba (b) 10 kilót fogyott.

A műsorvezető a Sláger TV vasárnapi, Bencze házhoz megy című adásában részletesen mesél életmódváltásáról és arról, hogy másképp nézett ki a fogyása után, az arcáról eltűnt a zsírréteg, és kicsit megereszkedett a bőre.

Nem zavar a kor, az idő múlása a klasszikus értelemben, de abban az értelemben igen, hogy tudom, ez visszafordíthatatlan. Vannak dolgok, amik már nem jönnek vissza. Anno pont ezért váltottam életmódot, nem akarok egészségtelen öregember lenni. Nem attól félek, hogy megöregszem, hanem attól, hogy öregen már nem fogom élvezni az életet. Így megpróbálok tenni azért, hogy ez majd ne így legyen” – mondta Abaházi Csaba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top