Életmód

Hős totyogó mentette meg anyukája életét

Szerencsére tudta, hogy mit kell tenni.

A hároméves Milly-Mae Channerre rendkívül büszke az édesanyja. Ez eddig is így volt, most azonban még inkább: a kislány minden jel szerint megmentette az anyukája életét.

Amikor édesanyja, Cara összeesett, Millie-Mae azonnal tudta, hogy valami nem stimmel. Fogta az anyukája telefonját, elrohant vele a szomszédhoz és dörömbölt az ajtón. Amikor az kinyílt, átnyújtotta a szomszédnak a telefont, és elmondta, hogy „anyuci elesett, és nem tudom felkelteni”. Kiderült, hogy a 27 éves édesanyának gyomor-bélhurutja volt, és ha a kislánya nem segít, sokkal nagyobb baj is történhetett volna.

Cara egyedül neveli két gyermekét, Milly-Mae mellett a kisfiára, Masonre is vigyáznia kell. Elmondása szerint napok óta rosszul érezte magát, de nem volt, aki segítsen a gyerekekkel. Amikor az óvodában elmesélte, mi történt, az óvónők elmondták neki, hogy rendszeresen tanítják a gyerekeknek, mit kell tenni ilyen helyzetben. Örültek, hogy semmi komolyabb baj nem történt, és hogy az oktatásnak volt értelme.

(Mirror)

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top