Életmód

Titokban tehéntejet adott a vegán barátnőjének, csúnya vége lett a kísérletnek

A férfi így akarta bizonyítani, hogy nem az állati eredetű ételek elhagyásától lett szép a lány arcbőre. Nagyot tévedett.

Egy fiatal férfi titokban állati eredetű tejre cserélte a vegán barátnője megszokott szójatejét. Így akarta bebizonyítani, hogy a nőnek nem árt az állati eredetű élelmiszer, csak bebeszéli magának.

A barátnő azért lett vegán, mert az állati eredetű ételektől aknés lett a bőre. A férfi elismerte, hogy az életmódváltás után tényleg hibátlan lett a lány bőre, de szerinte ez nem a vegánság miatt történt, hanem azért, mert egyszerűen kinőtte a fiatalkori bőrhibákat.

Hogy az elméletét bebizonyítsa, két hónapon át tehéntejet öntött a szójatejes dobozba a barátnője tudta nélkül. Arra készült, hogy ujjongva közli majd a lánnyal, azt ehet, amit csak akar. De a terve balul sült el. A lány arcán újra kijöttek a bőrhibák.

A fiatalember a Redditen számolt be a történetéről. Miután rájött, hogy a lánynak igaza volt, bűnösnek érezte magát. Arra készül, hogy mindent visszacsinál, visszateszi a szójatejet, és reméli, hogy rendbe jön a barátnője arcbőre.

A hozzászólók azonban keményen kiosztották. A legtöbben azzal vádolták, hogy elárulta a lányt, és el kell mondania neki, mit csinált vele. Más azért támadta, mert ha a barátnője évek óta vegán, akár komolyabb egészségügyi problémája is lehetett volna. Arról nem is beszélve, hogy mindenki maga rendelkezik a saját teste fölött – egyszerűen nem szabad senkit így becsapni.

(Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top