nlc.hu
Életmód
Ennek a nőnek olyan az élete, mint egy hollywoodi film, most másokon segít

Ennek a nőnek olyan az élete, mint egy hollywoodi film, most másokon segít

Sian Young rengeteg nehézségen ment át, de végül rájött, mi a feladata: ezeket felhasználva másokon segíteni.

A 44 éves Sian Young élete tényleg vetekszik egy hollywoodi filmmel. A nő rengeteg nehézségen esett át, 15 éves korában megerőszakolták, nem sokkal később pedig utcára került, 6 évig volt hajléktalan. Ezután véletlenül találkozott az utcán egy rokonával, aki segített neki, szállást adott, hogy Sian visszailleszkedhessen a társadalomba, de komoly irritábilis bélszindrómában szenvedett, ezért sokat betegeskedett.

Született egy kisfia, ekkor úgy döntött, hogy változtatnia kell az életén, és a kisbabájával külföldre utazott. Hat hónap alatt bejárták Ázsiát és Ausztráliát is, és akár csak az Ízek, imák, szerelmek című film főhőse, Sian is rengeteget tanult saját magáról és az életről az útja során.

Miután visszatért az Egyesült királyságba, vállalkozásba kezdett, egy kis lakásban rúdtánc stúdiót nyitott, és a vendégköre egyre csak nőtt. Hat évig vezette a stúdiót, azután tanácsadóként kezdett dolgozni, nőknek kezdett segíteni abban, hogy megtalálják önmagukat és az egyensúlyt a munka, valamint a magánélet között. Továbbá hajléktalanokat is segített visszaintegrálni a társadalomba.

Mára Sion Young már ismert coach. A munkájában a mai napig nagy segítségére van hányatott múltja, amiből rengeteg hasznos tapasztalatot szerzett. Ezt most másoknak is átadja, és segít nekik talpra állni.

Via

A TED-en is tartott már előadást az életéről és a tapasztalatairól:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top