Életmód

Több mint négymillió forintnyi emléktárgyat lopott el a Disney World volt alkalmazottja

A tolvaj nem volt valami óvatos, letartóztatták. A rendőrség szerint busás haszonnal adott túl a lopott tárgyak egy részén.

Több mint 14 ezer dollárnyi (kb. 4,1 millió forint) emléktárgyat emelt el amerikai Disney-parkokból a cég egyik volt alkalmazottja – írja a Yahoo Lifestyle. Patrick Allen Spikesot pénteken letartóztatta a rendőrség.

Fotó: Unsplash

Spikes nem volt túl körültekintő, amikor a nyomai eltüntetéséről volt szó. Nemrég törölt Twitter-fiókjában a lopott tárgyakról készült fényképeket is megosztott. A hatóságok szerint a férfi komoly pénzt szerzett a lopott tárgyak eladásából.

A 24 éves Spikesot betöréssel vádolják. A cég tavaly augusztusban tett feljelentést a rendőrségen, miután észrevették, hogy egyik Buzzy nevű figurájuk jelmeze szőrén-szálán eltűnt. Később maga Buzzy is „elveszett”; a hírek szerint a férfi egy barna hátizsákban csempészte ki az orlandói parkból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top