Életmód

Hatvan éve boldog házasok, ez a titkuk

Mérhetetlen az a szerelem, amivel még hatvan év után is egymásra néz Pista bácsi és Margó néni. Az idős pár elárulta a hosszú házasság titkát.

Hat évtized házasság után is szerelmesen néz egymásra Veres István és felesége, Margit. A kunszenti pár szinte gyerekként ismerkedett meg, majd 7 év udvarlás után jött a lánykérés és az esküvő – írja a szoljon.hu. Kunszentmártonban egy Körös-parti telekre házat építettek, nyugdíjba vonulásukig pedig a helyi iskolákban tanítottak. Egy lányuk és három unokájuk született.

Az egymás iránti tisztelet és szeretet az mindent felülír minálunk” – árulta el a szoljon.hu-nak Pista bácsi, hozzátéve: ők úgy még soha nem feküdtek le és keltek fel, hogy ne adtak volna puszit egymásnak. Margó néni szerint  a házasság lényege, hogy mindkét félnek engedni kell.

Nem titkolózunk egymás előtt, a problémákat az első perctől kezdve megbeszéljük, és a döntéssel közös nevezőre jutunk” – árulta el a 81 éves hölgy. Férje pedig állítja, a hosszú házasság titka nem más, mint a szerelem és a megértés.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top