Ő az első képviselő, aki egyben plus size plakátlány is

Torzsa Kata | 2019. Május 27.
És sok minden másban is jeleskedik.

Alma Hernandez ahhoz képest, hogy mindössze 26 éves, sok dologban úttörő. Arizona demokrata képviselőjeként ő a legfiatalabb nö, akit valaha is beválasztottak a törvényhozásba az államban. Ráadásul mikor megnyerte a 2018-as időközi választásokat, ő lett az első mexikói-amerikai zsidó nő politikai pozícióban.

Most az Eloquii plus-size ruhacégnek köszönhetően ő az első képviselő, aki egyben ruhamodellként is megjelent. „Amikor kicsi voltam, nem sok olyan nőt láttam modellkedni, akinek az enyémhez hasonló lett volna a testalkata” – meséli Hernandez. Egyébként majdnem lecsúszott erről az egyedi lehetőségről, amelyben például Oprah mellett jelenhetett meg a plakátokon, mert az Instagramos megkeresésre azt hitte, hogy átverés.

Amikor kiderült, hogy nem így van, rövid gondolkodás után elvállalta. „A #MODELTHAT kampány megmutatta, hogy bármi és minden lehetséges, és hogy sosem szabad szégyellni, kik vagyunk. Megtiszteltetés, hogy egy olyan márka nagykövete lehet, amely a hozzám hasonló több millió, nem XS-es méretű nőt képviseli” – írta az Instagramján.

(Yahoo)

Exit mobile version