Shine

Fenékszelfivel üzent a Victoria’s Secretnek a 130 kilós modell

A Victoria’s Secret marketingvezetője szerint transznemű és plus size modelleknek nincs keresnivalójuk a márka divatshow-ján.

„Transszexuálisokat is szerepeltetnünk kellene a show-ban? Nem, nem hiszem, hogy kellene. Hogy miért nem? Mert ez a show a fantáziáról szól. 42 perc különleges szórakoztatás” – fogalmazott Ed Razek, a Victoria’s Secret marketingvezetője a Vogue-nak adott interjújában néhány nappal ezelőtt. Hozzátette azt is, hogy még 2000-ben felvetődött, hogy csinálnának egy plus size kiadást a televízióban, de állítása szerint ez akkor senkit sem érdekelt, és nem érdekel ma sem.

Kijelentésein sokan felháborodtak, köztük Tess Holliday, a világ legnagyobb plus size modellje is, aki egyébként gyakran mutatja meg testét fehérneműben, de akár anélkül is.

Tess Holliday (Getty Images)

„Kinek van szüksége a VS-re? Sosem támogatták a plus size hölgyeket, és most megpróbálnak tiszteletlenül bánni a transz nővéreimmel? A pokolba! Csókoljátok meg a kövér seggemet!” – írta Holliday az Instagram-oldalán, és üzenetét az említett testrészről készült, alábbi fotóval nyomatékosította.

(Instagram/Tess Holliday)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top