Shine

A Victoria’s Secret divatbemutató bojkottjára buzdít a plus size modell

Robyn Lawley megelégelte, hogy a neves márka nem akar tudomást venni a teltebb alkatú nőkről.

Miközben rasszok tekintetében már kifejezetten sokszínű lesz az idei Victoria’s Secret divatbemutató, a testalkatokról ez nem mondható el, ugyanis a márka ebben az évben sem meri meg tenni azt, ami pedig már évek óta időszerű lenne, nevezetesen, hogy plus size modelleket is szerepeltessenek a show-n.

Robyn Lawley (Fotó: Graham Denholm/Getty Images for the VRC)

Ebből lett elege Robyn Lawley ausztrál plus size modellnek is, aki az idei divatbemutató bojkottjára szólít fel, és petíciót indított azért, hogy „a Victoria’s Secret végre ismerje fel az összes korosztály, testalkat, méret és etnikum nőinek vásárlóerejét és befolyását”.

A bojkottra buzdító Instagram-postjában 3 éves kislányával, Ripley-vel látható.

„Szarul éreztem magam minden évben, amikor megnéztem a a show-t. Nem szabadna így éreznem magam. Ripley az én alkatomat és méretemet fogja örökölni… A tény, ami annyira befolyásolt engem, míg felnőttem, hogy mindannyiunkat az úgynevezett »tökéleteshez« mérnek. Nem akarom, hogy neki is meg kelljen tapasztania ezt” – fogalmazott a modell.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top