Életmód

Nagyon cuki Insta-bakit posztolt az ausztrál modell

Ember tervez, gyermek végez!

Vannak azok a napok, amikor az ember lánya szexinek érzi magát, még a haja is jó, és úgy dönt, mindezt egy jó kis fotóval ünnepli meg, na és akkor hirtelen ráébred, hogy nemcsak nő, de anya is, és a gyereke szó szerint beletappancsol a terveibe.

A gyönyörű ausztrál modell, Robyn Lawley fotóját minden anya átérzi, akivel ez már előfordult. A képen szexis, falatnyi fekete bikinit visel, a fülledt pózon azonban sokat ront, hogy derékmagasságban megjelenik egy kicsi kéz, benne egy kis zoknival.

Amikor megpróbálsz modell polaroidokat lőni, de a babád máshogy gondolja – írja Robyn a posztjában. – Íme a testem a természetes állapotában. Néha jól jön az önbarnító, de ilyen a bőröm természetes fényében.”

Robyn egyébként híres arról, hogy többet vall be a testéről, mint amennyi a szépségiparban szokványos, és ez a kép is illik ebbe a mintázatba. Az biztos, hogy a modell még sápadtan, striákkal és a fotót szabotáló babakézzel is szenzációsan néz ki.

(Yahoo)

Kiemelt kép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top