Életmód

Felfedte narancsbőrét a plus size modell

Narancsbőrrel is szép vagy – állítja a plus size modell, és mindenkit arra biztat, hogy ezt fogadja is el.

Narancsbőrrel is szép vagy – állítja a plus size modell és mindenkit arra biztat, hogy ezt fogadja is el.

Iskra Lawrence büszkén mutogatja domborulatait, narancsbőrös combjait, és arra buzdítja a nőtársait is, hogy merjék felvállalni testüket a strandon.

A modellnek, aki a lelki egészség és a pozitív testkép támogatója, főleg a közösségi médiában van sikere, több mint 4 millióan követik. Instagram-oldalán tette közzé a bikinis-narancsbőrös fotóit, amivel reméli, hogy sikerül megváltoztatnia az emberek gondolkodásmódját a cellulitiszről.

Fullasztó szépségideálok helyett szeretné, ha az emberek elfogadnák a cellulitiszes, vagyis természetes testrészeket is.

Az Aerie márka képviselőjeként Iskara valóságos példakép, mindig őszintén beszélt az evészavarral való küzdelméről, amit tiniként élt át.

Az Aerie szervezet egy pozitív testképet népszerűsítő mozgalom, céljuk, hogy valódi nőket ábrázoljanak a médiában.

A nők 90%-ának van cellulitisze, ami természetesen néz ki, és szép.

Lawrence az Étkezési Betegségek Országos Szövetségével (NEDA) végzett munkája révén a testkép- és az étkezési zavarok kézzelfogható változását kívánja elérni.

Iskra Lawrence a szépségipar megújítását akarja, és aláásni azt a kultúrát, amely korábban mindent lekent az „elérhetetlen szépség” mázával.

Via: Yahoo!

Kiemelt kép forrás: Wikimedia.org

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top