Életmód

Megható: az egész város búcsúztatta a postást az utolsó munkanapján

És egy régi álmát is teljesítették.

Floyd Martin postás 35 évig dolgozott ugyanazon az útvonalon a georgiai Marietta városkában. Látta, ahogy gyerekek nőnek fel, és maguk is szülők lesznek, tanúja volt, ahogy a fiatal anyukákból és apukákból nagyszülők lesznek.

Utolsó munkanapján nagy meglepetés várta: a városrész lakói nagyon szépen búcsúztak öreg barátjuktól. Minden postaládát feldíszítettek a tiszteletére, a legtöbben viszont személyesen adták át neki a csomagokat: ajándékaikat, amelyekkel megköszönték a munkáját és a kedvességét.

Floydnak ugyanis mindenkihez volt egy kedves szava, mindig volt nála nassolnivaló a gyerekeknek és állatoknak, és sokan egész életükben ismerték a jószívű postás bácsit.

Amikor Floyd utolsó műszakja véget ért, a lakók még egy meglepetéssel készültek neki: a svédasztalos fogadáson több mint háromszáz ember töltötte be az utcán, akik mind el akartak tőle búcsúzni.

És hogy hova megy egy nyugdíjas postás? Floyd néha mesélt a régi álmáról, hogy Hawaiira szeretne utazni. A lakók egy online platformon összedobtak neki a kitűzött 5000 dollár helyett 15000 dollárt, és mivel a Delta légitársaság, amikor tudomására jutott a sztori, ingyen repülőjegyet kínált a postásnak, ezt az összeget teljes egészében arra fordíthatja, hogy jól érezze magát a szigeten.

Itt voltatok, amikor szükségem volt rátok, bár nem is tudtatok róla. Vigyázzatok egymásra, és mosolyogjatok, ha rám gondoltok” – búcsúzott a postás.

(Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top