Életmód

Saját menstruációs véréből készít arcpakolást egy kanadai nő

Gabriella Schlegel szerint ez a „legszentebb folyadék”, amit az emberi szervezet kiválaszthat, állítja, hogy ragyog a bőre, amióta belekezdett a különös kúrába.

Saját menstruációs véréből készít arcpakolást egy 22 éves kanadai nő – írja a LAD Bible. Gabriella Scheigel állítja: amióta ezt a bizarr kúrát végzi, „ragyog a bőre”.

Klépünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

A nő azt mondja, régebben attól is undorodott, ha tamponcserélés közben összevérezte a kezét; fájdalmasnak és megalázónak érezte a menstruációt, de nagyon megváltozott a véleménye, amióta 2014 októberében felfedezte magának a jógát és a spiritualitást.

Gabrielle 2018-ban kezdte szépészeti célra használni a menstruációs vért, miután az Instagramon követni kezdett egy nőt, aki szintén így tett. Ma már rendszeresen gyűjti: amellett, hogy arcpakolást készít belőle, fest is vele.

„Amikor belenéztem a tükörbe, és megnéztem az összevérezett arcom, rájöttem, semmi visszataszító vagy rossz nincs a menstruációs vérben – mondja. – Sőt, ami azt illeti, teljesen ártalmatlan, hiszen anélkül távozik a testemből, hogy megsebeztem volna magam.”

A nő szerint, ez a „legszentebb folyadék”, amit az emberi test kiválaszthat. „Ez a méh kötőszövetének maradéka, amely arra szolgál, hogy egy emberi lény szülessen meg benne” – hangsúlyozza.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top