Életmód

Szinte mindenre allergiás a 24 éves Laura

A fiatal nő életét egyáltalán nem könnyíti meg ritka és nagyon súlyos betegsége.

Az angliai Herefordban élő, 24 éves Laura Weaver konkrétan mindenre allergiás: a parfümökre, a porra, ételekre, krémekre, nem tartózkodhat sokáig melegben, sem pedig hidegben anélkül, hogy súlyos atópiás ekcémája fel ne lángolna.

Betegsége a fiatal lány szerelmi életét sem könnyíti meg, Laurának ugyanis nem szabad virágot venni, nem mindegy, milyen étterembe viszik, a parfümre pedig gondolni sem szabad. Laura barátja, a 35 éves James azonban kitartó, és mindenben segíti a lányt, amiben tudja, így leginkább takarít, porszívóz mindennap, hogy párja jól érezze magát.

Ha egy hétvégén elmegyünk, nem maradhatunk a szállodában, mert allergiás vagyok az ágynemű anyagára. Nagyon korlátozottak a lehetőségeink abban a tekintetben is, hol tudunk enni. A tömegbe való kilépés problémát jelenthet, mert bármilyen füst vagy dezodor illata allergiás reakciót válthat ki” – mesélte Laura, akinek konkrét házipatikája is van otthon betegsége karbantartására.

8 dolog, ami Laurának és James-nek tiltólistás:

1. Nem maradhatnak szállodában
2. Nem tud sportolni
3. Nem megy bizonyos éttermekbe
4. Nem mehet a strandra
5. Nem úszhat a tengerben
6. Nincs virág
7. Nincs parfüm
8. Nem mehet  zsúfolt nyilvános helyre

via

(Nyitókép: iStock/PORNCHAI SODA)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top