Életmód

Cukiság! Csak egy dolog tudja igazán megnyugtatni a menhelyről mentett kutyát

Saját maga választotta ki a segítőjét, egy játékdinót.

Nicole Marie Wasieleskinek már több mentett kutyája is volt otthon, ezért esze ágában sem volt még egyet örökbe fogadni, de amikor a menhelyi önkénteskedése közben meglátta a 10 éves kutyát, Kairit, minden megváltozott. Azonnal tudta, hogy haza kell vinnie, és így is lett.

Az idős kutya nem volt valami jó állapotban, mert nemrég veszítette el hirtelen a családját, és nem tudott jól alkalmazkodni az új körülményekhez. Újdonsült gazdája valamivel meg akarta győzni a kutyát a törődéséről és arról, hogy biztonságban van, ezért bevitte egy kisállatboltba, hogy saját magának választhasson játékot, akkor még maga sem gondolta, hogy a dolog ennyire jól fog sikerülni.

 

Kairi talált magának egy plüss dinót a boltban, amit utána nem is volt hajlandó letenni, egészen a pénztárig vitte. Bár még mindig vannak nehézségei az új helyzet megszokásával, amikor vele van a saját új játéka, mindig sokkal nyugodtabb.

 

Via

Kiemelt kép: Nicole Marie Wasieleski / Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top