Életmód

Pokollá tette a repülőutat 70 tök részeg partiállat

Végighányták az utat, és hatalmas pusztítást rendeztek.

Pokollá tette 70 részeg fiatal a Manchesterből a horvátországi Zadarba tartó fapados járatot, miután végigokádták a repülőutat, és hatalmas pusztítást rendeztek. A felháborító esetről két utas, Aneta Zukow és Piotr Nesan számolt be – írja a Mirror.

A hullarészeg britek a Hard Island nevű tengerparti technofesztiválra tartottak. A Ryanair gépe eleve késéssel indult, mert már felszállás előtt nem lehetett bírni a bandával.

A partiállatok tök részegen szálltak fel a gépre, a fedélzeten természetesen nem kaptak alkoholt, de miattuk más sem. A három és fél órás út során folyamatosan üvöltöztek, volt, aki még magát is összehányta, és nem csatolták be a biztonsági öveiket. A légiutas-kísérők tehetetlenek voltak.

A szemtanúk azt állítják, ez volt életük legrosszabb utazása, olyan volt, mintha parti lett volna a gépen zene nélkül, vagy mintha a dzsungelben lettek volna, állatok között.

A landolás után felment a rendőrség a fedélzetre, és senki sem hagyhatta el a gépet. Három embert őrizetbe vettek.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Istockphoto)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top