Életmód

Pillanatok alatt sztár lett a műanyag halakkal pózoló kisfiúkból

A négy-, három- és másfél éves gyerekekről készült kép annyira népszerű lett, hogy már mém is készült belőle.
hal

Pillanatok alatt felkapta az Instagram azt a fotót, amit egy wisconsini édesanya készített három kisfiáról: a négyéves Leviről, a hároméves Loganről és a másfél éves Landonról a dakotai Children’s Museum előtt – írja a Yahoo Lifestyle.

Marika Daniels június 30-án osztotta meg a mókás fotót az Instagramon; a műanyag halakkal pózoló kicsikről készült kép rengeteg like-ot, megosztást és hozzászólást kapott.

Daniels egy egy évvel korábban készült képet szeretett volna újra elkészíteni. „Van egy kis halastó az udvaron, azt szeretik a legjobban a múzeumban – mesélte. – Csináltam tavaly egy képet a két idősebb gyerekemről a halakkal, gondoltam, idén is lövök egyet, de most már hármukról.”

A nő arra kérte a fiúkat, tartsák az arcuk elé a műanyag halakat. „Landon kicsit máshogy értelmezte a feladatot, mint a bátyjai – mondta. – Amikor a fotót készítettem, észre sem vettem, hogy a szájába vette a halat, mert azon igyekeztem, hogy rávegyem a két idősebbet, nézzenek bele a kamerába.”

A felhasználók azonnal osztani kezdték a mókás fotót. Rövid idő alatt olyan népszerű lett, hogy mém is készült belőle. „Minden családban van egy különleges gyerek” – írta a kép tetejére az ismeretlen alkotó.

Kiemelt képünk illusztráció (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top