Életmód

Imádják az internetezők az idős hölgy gyepét lenyíró rendőrnőt

Bridgette Wilson őrmester nem tudta tétlenül nézni, ahogy a koros, nehezen mozgó nő a fűnyírójával küszködik a hőségben. Szívmelengető videó.
fűnyíró, gyep, fű

Hatalmas népszerűségre tett szert az interneten egy videó, amely arról készült, ahogy egy West York-i rendőrnő lenyírja egy idős nőnél a gyepet – írja a Yahoo Lifestyle.

Bridgette Wilson őrmester éppen leparkolta az autóját, amikor észrevette, hogy a szemben lévő ház előtt egy idős hölgy elkeseredett harcot folytat a fűnyírójával a hőségben. Azonnal a segítségére sietett.

Sharon Markle a lapnak nyilatkozva azt mondta, először nagyon megijedt, amikor látta, hogy egy rendőr sétál felé. „Kiszállt a kocsiból, és elindult felém – mesélte. – Fogalmam sem volt róla, mi rosszat csinálhattam.”

Legnagyobb meglepetésére Wilson átvette tőle a fűnyírót. „Azt mondta nekem, »Üljön le, és pihenjen« – elevenítette fel Markle. – Soha senkivel nem találkoztam még, aki ilyen segítőkész lett volna.”

Az idős, súlyos ízületi gyulladással küzdő hölgy nagyon hálás volt a rendőrnek. „Megköszöntem a segítségét, és azt mondtam neki, kérhet tőlem bármit. Mire ő: »Egy mosoly elég lesz«, aztán beült a kocsijába, és elhajtott.”

Kiemelt képünk illusztráció (Fotó: Europress)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top