nlc.hu
Életmód
Azonnali ráncfeltöltés és fényvédelem a nyári hónapokban – hialuronsavval és kollagénnel a fiatalos bőrért

Azonnali ráncfeltöltés és fényvédelem a nyári hónapokban – hialuronsavval és kollagénnel a fiatalos bőrért

Sokszor aggódunk amiatt, hogy milyen megoldásokat alkalmazzunk a kialakuló ráncok csökkentésére, és bár a hialuronsavas injekciós kúrák bizonyára eredményesek lehetnek, mindenképp érdemes kipróbálnunk a Diadermine Lift+ termékcsaládok által nyújtott fájdalommentes, instant megoldásokat is.

HOSSZAN TARTÓ BŐRFESZESÍTŐ HATÁS

A kor előrehaladtával a bőr természetes kollagén- és hialuronsav-tartalma csökken, meggyengítve így a bőr felszínét. Ráadásul az egyre magasabb UV-sugárzás és a környezeti szennyeződések tovább fokozzák ezt a folyamatot. A bőr látható öregedésének akár 80 százalékát a nappali fénnyel történő érintkezés okozza. A káros ultraibolya és infravörös sugarak okozta sejtkárosodás nyomán jelennek meg a korai ráncok. Az új Diadermine Super Filler 30-as fényvédő faktorú, öregedésgátló komplex-szel gazdagított nappali krém kiszűri a káros UV-sugarak 98 százalékát. A termékcsalád különlegessége abban rejlik, hogy mikroinjektált hialuron-molekulákat tartalmaz, továbbá 5% hialuronsav aktivátort, amelynek köszönhetően hatékony és gyors eredmény érhető el. A siker titka a kétlépcsős folyamatban rejlik. Először a mikroinjektált hialuron-molekulák behatolnak a bőrbe, és feltöltik a ráncokat belülről. Majd második lépésként a bőrfelszín azonnali kisimításáért a hialuronsav-aktivátor lép akcióba, amely elnyújtott hatást biztosít, hogy a bőrfelszín egész nap feszes maradjon, miközben a mélyben a mikronizált hialuron a vizet megkötve dolgozik. A Diadermine Super Filler Lift+ termékek tehát mind a bőr felszínén, mind a bőr mélyebb rétegeiben eredményesen és gyorsan képesek csökkenteni az öregedés látható jeleit, miközben felveszik a harcot a nap káros sugaraival szemben.

JÓL ISMERT AKTÍV ÖSSZETEVŐK FÁTYOLMASZKBA REJTVE

Bőrünk állapota sokat elárul rólunk. Senki nem bánná, ha bőre finomsága, feszessége, szépsége nem változna meg az idők során. Azonban a bőrön az általános egészségi állapotunk, a napi gondok, a környezeti hatások nyomot hagynak. Az öregedés első jelei már a húszas éveink elején elkezdődnek, amely természetes, a sejtekbe programozott folyamat. A kollagén a bőr legfontosabb támasztó összetevője, amely a kor előrehaladtával fokozatosan csökken a szervezetben. Az új LIFT+ fátyolmaszk család segítségével instant módon késleltethetjük az öregedési folyamatokat. Az egyszerűen használható maszkok a mindennapi arcápolási programunk remek kiegészítői lehetnek. A jól ismert összetevők a fátyolmaszk segítségével egyenletesen oszlanak el az arcbőrön, így biztosítva a hatékonyabb felszívódást. A Lift+ fátyolmaszkok kollagénaktivátort tartalmaznak, amely elősegíti a kollagén előállítását a bőr mély rétegeiben. Használatával a kollagénháló sűrűbbé válik, ezáltal láthatóan javul a bőr feszessége és rugalmassága. A Superfiller fátyolmaszk aktív hialuron formulája azonnali ráncfeltöltést eredményez, amely már 30 perc után láthatóvá válik.

Tóth Enikő vagyok, divatblogger, illetve történelem-német-andragógia szakos középiskolai tanár. Nyolc éve írok a divatról, de kb. 2 éve már az utazásaimról, a szépségápolásról és a gasztronómiáról is rendszeresen posztolok a közösségi oldalaimon. Hatalmas elismerés és öröm számomra, hogy a Diadermine prémium márka nagykövete lehetek Magyarországon. Évek óta használom a termékeit, a kedvencem a Diadermine Lift+ Super Filler nappali hialuron tartalmú hidratáló krém, amelyet sminkelés előtt rendszeresen használok. Minden alkalommal ezzel kenem be az arcom, ezáltal kapok egy egységes, hidratált alapot. Az évek múlásával sajnos egyre szárazabb kezd lenni a bőröm, illetve 30 évesen már tudatos vagyok, ezért nincs olyan este, amikor kihagyom az éjszakai hidratálást. Az egyik titkos fegyverem, ha azonnali regenerálásra van szükségem, a Diadermine Lift+ fátyolmaszk. Nem folyik le az arcomról, semmilyen kellemetlenséget nem okoz a viselése, a hatóidő 10-12 perc és után egy kipihentebb, frissebb, feszesebb arc mosolyog vissza a tükörből – ismerteti Tóth Enikő, a Diadermine nagykövete.

„Szerencsére ma már léteznek rendkívül hatékony eljárások arra, hogy kívülről juttassunk be hialuronsavat a bőrbe, mint például a mikroinjektált hialuronsavat és hialuronaktivátort tartalmazó Diadermine termékek, amelyek együttesen képesek a bőr mélyebb rétegeiben és a bőrfelszínen is sikeresen és gyorsan csökkenteni az öregedés látható jeleit. Míg a ráncfeltöltő eljárásoknál használatos, injekció útján befecskendezett hialuronsav lokálisan, az adott problémát korrigálja csak, addig a mikronizált hialuronsavval átfogó, egyenletesen eloszlatott hatóanyag-bevitel biztosítható, amely természetes úton nagy mennyiségű vizet köt meg. Ezáltal komplex térfogatnövekedés, rugalmas textúra és javuló arckontúr válik elérhetővé” – mutat rá dr. Kassai Ildikó, a Diadermine kozmetológus-bőrgyógyász szakértője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top