Életmód
Szponzorált tartalom

Imádod a kalandos nyaralást, de a medenceparton is szívesen sütteted a hasad? Mutatjuk, hova menj idén nyaralni!

Sátorozás, kalandpark, extrém csúszda vagy sütkérezés a medenceparton és láblógatás egy élménymedencében? Így válassz nyaralóhelyet, ha mindegyikre vágysz!

Ha legalább annyira szereted az aktív, mint a passzív pihenést, akkor olyan helyet érdemes választanod, amely minden igényedet kielégíti. A többit már csak a hangulatodon múlik!

Légy újra gyerek!

Egy aquapark igazi adrenalinbomba, főleg, ha nem csupán egy-két csúszdából áll. Ma már Budapest közelében is találsz olyan aquaparkot, ahol majdnem 20 különböző csúszdából választhatsz, és kipróbálhatod a szabadesést is. Egy zsilipre kell ráállnod, amit aztán szétnyitnak alattad – garantáljuk, hogy önjelölt kamikazeként azonnal megtanulsz az itt és mostban létezni. Ha további izgalmakra vágysz, próbáld ki az ingacsúszdát is, amelyben átélheted, milyen az, amikor a lendület egészen a függőleges állapotig visz. Ha imádod a sebességet, és próbára akarod tenni a bátorságodat, akkor válassz egy extrém magas csúszdát: itthon 2017 óta létezik egy 16 méter magas csúszda, amelyről 60 km/órás sebességgel is csúszhatsz. Sőt, ha a barátaiddal vagy a családdal mentek a kalandparkba, egyszerre is csúszhattok 4 pályás csúszdákon, hogy együtt élhessétek át az adrenalin okozta izgalmakat.

Barnulj egy élménymedencében!

Ha az adrenalin helyett néha egy kis nyugalomra is vágysz, akkor a legjobb, ha olyan helyre mész nyaralni, ahol nemcsak csúszdák, hanem jól kiépített medencék is vannak. A hétköznapokban felgyülemlett stresszre kevés jobb lazító megoldás létezik, mint a gyógyvizes medence, amely nemcsak ellazít, hanem az ízületi gyulladásokat és a derék-, valamint nyaktáji fájdalmaidat is enyhítheti. Ha ülőmunkát végzel, akkor pontosan tudod, milyen nagy áldás tud lenni, ha megszűnik a fájdalom.

Apartman vagy kemping?

Ha az éjszakáidat szeretnéd úgy tölteni, mint a gyerekkori nyaralásokon a kempingben, akkor sátrazhatsz is – persze a mai kempingek már sokkal modernebbek és jól felszereltek, zuhanyzó és öltöző is a rendelkezésedre áll. Vagyis ne fapados kempingre gondolj, amikor szállást foglalsz, a retro feelinget máshonnan fogod érezni: némelyik kempingben lehet szalonnát is sütni, ami, lássuk be, nyáron kihagyhatatlan, és kimaxolhatod a nosztalgiafaktort is. De ha a maximális kényelem mellett teszed le a voksodat, akkor válassz jó ár-érték arányú apartmant. A legjobb, ha az aquapark, ahol pihensz, tud szállást is kínálni, így nem kell drága hotelszobára költened, mégis kényelmesen fogsz aludni.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top