Életmód

Woodstock óta van együtt a házaspár, most előkerült az első közös képük

Ez a sztori egy filmben is megállná a helyét!
woodstocki fesztivál

Az amerikai Judy  és Jerry Griffin 50 évvel ezelőtt, a Woodstocki Fesztivál első napján ismerkedtek meg egymással. Az akkor 21 éves lány két barátjával a fesztiválra tartott, amikor lerobbant az autójuk. Úgy döntöttek, stoppal mennek tovább és Jerry vette fel őket… Azóta is együtt vannak. Két fiuk és öt unokájuk született.

Bár a fesztiválon mindkettőjüknél volt fényképezőgép, mégsem készítettek fotókat. Fél évszázadon át keresgéltek egy képet, melyen megismerkedésük napjaiban láthatók, hiszen a rendezvényen rengeteg felvétel készült. Ezen a nyáron pedig végre előkerült.

Nemrégiben asszony egyik barátnője figyelt fel a párra a Woodstock: Three Days that Defined a Generation című dokumentumfilm előzetesében és azonnal át is küldte neki a screenshotot.

A New Yorkból származó Judy és Jerry a fesztivál után öt hónappal kaliforniába költöztek, ahol a fiú elkezdte jogi tanulmányait. 1975 decemberében házasodtak össze, ám sosem akkor ünneplik az évfodulójukat, hanem augusztus 15-én, ami egyben a feleség születésnapja is.

(Nyitókép: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top