Életmód

Teljesült a Down-szindrómás nő álma: postás lehetett egy napra

Grace gyerekkori álma volt, hogy postásként dolgozzon, és most sikerült valóra váltani régi vágyát.

A Cincinnatiben élő, 21 éves Grace Flannery kislánykorától kezdve arra vágyott, hogy egy napon levélkihordóként dolgozhasson. Az Egyesült Államok Postai Szolgálatának köszönhetően ez a régen dédelgetett álom végre valósággá válhatott. A westwoodi postahivatal ugyanis egy napra lehetőséget adott a Down-szindrómás nőnek, hogy csatlakozzon a napi munkájukhoz.

A nagy napon Grace felöltözött a nagymamája által készített, világoskék gombos ingbe és sötétkék nadrágba, és Melissa Tilton levélszállítóval tartott a reggeli műszakban.

„Meg fogom mondani a nevemet, megrázom a kezüket, és közvetlenül a szemükbe nézek” – mondta Grace a munka megkezdése előtt.

A 4 órás műszak során Tilton és Grace leveleket rendeztek a postahivatalban, majd zsákokba tették, és postai teherautóra rakodták a küldeményeket. Később az egyik kijelölt utca lakóinak kiszállították leveleiket.

„Grace figyelt a részletekre, nagyszerű munkát végzett, és a leveleken szereplő címnek megfelelő házakhoz kézbesítette a küldeményeket. Több ilyen hozzáállású postásra lenne szükségünk” – mondta Melissa a közösen ledolgozott műszakot követően.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top