Életmód

Egy anyuka megmutatta, milyen hatással lehet egy plakát kerekesszékes gyermekére

A 4 éves kislány az egyik drogéria kirakatában látta meg a képet, anyukája megörökítette a pillanatot.

A virginiai Maren Anderson még csak 4 éves, de rengeteg küzdelem áll mögötte. A kislány egy ritka genetikai rendellenességgel született, emiatt kerekesszékbe kényszerült.

Egyik nap Maren a szék használatát gyakorolta édesanyja, Carolyn segítségével, amikor az Ultra nevű drogéria elé értek, és a kislány ekkor meglátott a kirakatban egy plakátot.

„Hirtelen megállt, és minden figyelmével a képen szereplő nőre összpontosított, aki olyan székben ült, mint az övé” – mondja Carolyn. „Elképesztő volt.”

A szeme előtt látni egy nőt, aki olyan, mint ő – virágzó, boldog és élettel teli –, egyszerre magával ragadó és inspiráló. És amint kiderült, elég magával ragadó és inspiráló volt mások számára is.

Carolyn a különleges pillanatról képet is készített, amelyet feltett a Facebookra, ahol azóta több mint 76 ezren osztották meg, illetve több ezer hozzászólás érkezett a bejegyzéshez.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top