Életmód

Milliók gyűltek össze a hatéves Zoénak, mégsem kaphatja meg a család a pénzt

Az alapítvány által gyűjtött összegről a kuratóriuma rendelkezik.

Milliók gyűltek össze a beteg Zoénak, mégsem kaphatják meg az alapítvány által gyűjtött összeget – derült ki az RTL Klub Híradójából.

A család is gyűjtött, de az alapítvány pénzéből egy fillért nem adtak még nekik. Bár a híradónak nem akartak nyilatkozni, egy szakértő szerint valóban nem utalhatnak csak úgy: az alapítvány kuratóriumának a felelőssége, hogy az kapja meg, akinek felajánlották, és arra, amire felajánlották.

Zóéról mi is írtunk korábban, a hatéves kislánynak egy ritka csontdaganata van, amit Budapesten kezelnek. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élő családnak ott kellett hagynia lakóhelyét.

Az ötfős család átmenetileg egy budapesti garzonban húzza meg magát (összesen nyolcan laknak most ott), az édesapa pedig a kislány kezelései miatt egy időre kiesett a munkából. Attól fél, nem tudja majd eltartani a családját, ha a kezelés hónapokig elhúzódik.

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top