Életmód

Mellrák miatt implantátummal élő kollégáján viccelődött

A karma ezúttal sem hagyta magát, és pórul járt a kötözködő.

Munkatársainkból lehetnek akár legjobb barátaink vagy éppen halálos ellenségeink. Az ellenszenvet kiválthatja féltékenység vagy teljesen egyszerű, banális okok. Van olyan helyzet, amely viccelődéssel kezdődik, de egy idő után már bántó csúfolódássá vagy zaklatássá fajul.

Az egyik Reddit-felhasználó pont egy ilyen esetet osztott meg. A 3240278189 néven író redditer elmesélte, hogy mellrákot diagnosztizáltak nála, a kezelés részeként melleit el kellett távolítani. Később implantátumokat ültettek be neki, így visszanyerhette önbizalmát, és könnyebben fel tudta dolgozni betegségét és annak következményeit.

A nő egyik munkatársa rájött, hogy nem eredetiek a mellei, ezért elkezdte cikizni, gúnyolni, majd zaklatni miatta. Mikor elmagyarázta a kollégájának, hogy komoly egészségügyi oka van annak, hogy implantátumokkal él, akkor az illető még messzebbre ment: ki akarta rúgatni, hogy így álljon bosszút rajta, hogy fel merte ellene emelni a szavát.

Terve azonban nem jött össze, a munkatársak mind a Reddit-felhasználó mellé álltak, és így a rosszindulatú kollégának kellett távoznia.

Hamar felkapták a történetet: a közzétételtől számított 18 órán belül több mint 56 ezer pozitív szavazatot kapott, és több mint 1600 hozzászólás érkezett.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top