Életmód

Autóból mutogatta nemi szervét az őrmester

Útbaigazítást kért, pedig valójában nem tévedt el...
autó ablak

Folytatólagosan elkövetett szeméremsértés vétsége miatt emeltek vádat egy katona ellen – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség szerdán az MTI-vel.

A közlemény szerint a hivatásos őrmester, tiszthelyettes tavaly decemberben és idén januárban több Komárom-Esztergom megyei településen követett el szeméremsértést úgy, hogy autójából útbaigazítást kért a sértettektől, miközben a nemi szervét mutatva önkielégítő mozdulatokat végzett. 

A katona a mintegy két hónap alatt két fiatalkorú és négy felnőtt korú – köztük egy várandós – nő előtt mutogatta magát szeméremsértő módon

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség gyanúsítottként hallgatta ki a katonát, aki beismerte tettét. Az ügyészség a vádiratában azt indítványozta, hogy a bíróság a vádlottra tárgyalás mellőzésével felfüggesztett szabadságvesztést és – mivel méltatlanná vált rendfokozat viselésére – katonai büntetésként lefokozást szabjon ki.

(Nyitókép: iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top