Életmód

Ez a nő jobban fest melleivel, mint a legtöbb ember a kezével

Színészeti órák közben jött az ötlet a szokatlan ecsetkezelésre.

A belorusz Nadia Matievskaia soha nem tanult festészetet, valójában zenei karrierről álmodozott. Másfél évvel ezelőtt pedig színészeti kurzusra kezdett el járni, és itt fedezte fel rejtett tehetségét.

A fiatal művész azt mondja, a képzés alatt megtanulta, hogy ne legyen ennyire merev, és fedezze fel a legbelső érzéseit, de ezek mellett a testével való kísérletezésre is inspirációt kapott, amivel egyben egy pénzszerzési módot is felfedezett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Мой первый портрет❤ Заказывайте!

Картины От Сердца❤️ (@shelma0905) által megosztott bejegyzés,

 

Az egyik tanára  adta neki azt a furcsa feladatot, hogy fessen egy képet a melleivel, és próbálja meg eladni. Nadia pontosan ezt tette, és azóta is ezt csinálja. Érdekesnek találta, és úgy döntött, hogy még inkább feltárja tehetségét. Festés közben pedig továbbra is melleit használta ecsetként, és saját művészeti projektjével, a Paintings from the Hearttal vált ismertté.

Matievskaia az alkotásairól készített képeket közzéteszi az Instagramon, és az eredeti festményeit a közösségi média segítségével el is adja. Noha nem árulta el részleteket, de az állítja, hogy jól keres velük.

 

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top