Életmód

Imádják a nőt, aki hazakísérte az út mentén kutyagoló kislányt

A kislány szüleit viszont alaposan összeszidták az internetezők.

Skyler Smith az anyját fuvarozta éppen hazafelé az Ohio állambeli Union Township határán, amikor figyelmes lett az út mentén baktató kislányra. A hatéves gyerek láthatóan félve ment az út szélén, és nem mert átmenni az út túloldalára, mert félt, hogy elütik.

Anya és lánya úgy határoztak, hogy megkérdezik a kislányt, hová megy, és miért egyedül gyalogol. Kiderült, hogy a lakóhelyétől 25 percre található iskolából megy hazafelé, csak éppen nincs más sétaút, mint az autóút melletti letaposott fű. Végül Smith kísérte haza a kislányt, gyalog, mert a kislány azt tanulta a szüleitől, ne szálljon be idegenek kocsijába.

Kislány az úttesten, illusztráció (forrás: AFP)

Miközben Smitht imádják a hírhez hozzászóló kommentelők, a lány szülei annál több kritikát kapnak. Legtöbben azt mondják, nem is lenne szabad egyedül iskolába engedni ekkora gyereket. A szülők azt nyilatkozták, szerintük a lányuknak az iskolabusszal kellett volna hazajönnie, az iskola képviselője viszont azt állítja, szülői jóváhagyással engedték haza gyalog a gyereket.

(Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top