Életmód

A természet íze (x)

Itt van az ősz, itt van újra, és vele elérkezett a természet újabb változása is. A forró nyár után sokan keresnek feltöltődést a szabadban, alkalmas az idő még egy kis töltekezésre, friss levegőn, sok mozgással, kirándulással, mielőtt beköszönt a tél. Még nem a levelek hullanak, de érik az alma, a körte, a szőlő, és közeleg a szüret ideje is. A SIÓ háza táján is fontos időszak ez, hiszen ekkor telnek meg a raktárak a magyar gazdáktól érkező zamatos gyümölcsökkel.


Nem véletlen tehát, hogy a szüret idejéhez kapcsolta a márka a prémium termékeinek újrabevezetését is, amely mostantól a SIÓ NATURA almárka nevet viseli. A válogatott gyümölcsökből készült, finom és tápláló termékek íze 100%-osan természetes a megújult receptúrának és a gyártás során felhasznált, kizárólag természetes alapanyagoknak köszönhetően.

A SIÓ NATURA FRISSEN PRÉSELT termékek elkészítéséhez pedig továbbra is csak egy nagy gyümölcsprést használunk, a dobozokba pedig ezután is 100%-ban gyümölcs kerül. Más semmi!

A SIÓ NATURA és a SIÓ NATURA Frissen Préselt gyümölcslevekkel tényleg úgy érezhetjük, hogy szinte a természetbe kóstolunk bele, élvezzük a finom ízeket, no meg az őszt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top