Életmód

A porcelánfehér sajt, ami mindenhez passzol (x)

Egy könnyű caprese némi bazsalikommal és balzsamecettel? Néhány laza szendvics tízóraira? A csirke bármilyen formájával? A mozzarella bármelyikkel tökéletes választás, és egyre népszerűbb, hiszen nagyon finom, jól passzol a könnyű ételekhez, ráadásul könnyen kezelhető.

Ha te is szereted az igazán jó dolgokat, már tudsz a mozzarelláról. Látod mindennap a sajtok között, és tudod, hogy mi mindenre tudod használni.

Itthon a Szarvasi Mozzarella a legnagyobb gyártó, de nem egyik napról a másik napra lettünk piacvezetők. Közel 25 éve foglalkozunk szívvel-lélekkel a mozzarellával, mára pedig napi 100.000 liter tejet használunk termékeink előállításához. Szükség is van az óriási mennyiségre, hiszen egyetlen kilogramm mozzarella elkészítéséhez tíz liter tejre van szükség.

Vizes mozzarelláinkat felöntőlével tartjuk frissen és puhán, így hosszan megőrzik frissességüket. Ennek köszönhetően tudjuk egyszerre ellátni éttermi partnereinket, valamint a legnagyobb áruházláncokat. A legnépszerűbb a mini mozzarella, minden bizonnyal könnyű felhasználhatósága miatt, de sokan a nagyobb változatot választják, hogy nagy élvezettel maguk szeletelhessék fel.

Magyar vállalatként, kizárólag magyar tejet használva nagy örömünk, hogy a jó minőségű mozzarella bekerült a napi gyakorisággal vásárolt sajtok közé, és ezzel rengeteg magyar asztalon színesíti az étkezést.

Gondoskodj arról, hogy gyermeked egészséges és tápláló ételeket fogyasszon mindennap, tápláld a testét és fantáziáját a praktikus, könnyen elcsomagolható Szarvasi Mozzarella Snackkel, vagy készíts neki szeletelt pizza mozzarellás szendvicset.

Ha szeretnéd a legjobbat adni a szeretteidnek, a családodnak, akkor válaszd a Szarvasi Mozzarellát. Ők az igazán jó dolgokat érdemlik…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top