Életmód

Évi 30 millió forintot keres a nyelvével

A 21 éves floridai nőnek nem mindennapi adottságai vannak.

Egy 21 éves amerikai lány azt állítja, évente közel 100 ezer dollárt (kb. 30 millió forintot) keres a nyelvéről készült fotókkal – írja a LAD Bible.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Did y’all miss me? @larjstudios 💛

KKVSH (@kkvsh) által megosztott bejegyzés,

A floridai West Palm Beach-en élő Mikayla Savaria pillanatok alatt népszerűvé vált az interneten, miután megosztotta az első, természetellenesen hosszú nyelvéről készült képeket az interneten. Mikaylának valóban nem mindennapiak az adottságai, 16 és fél centiméter hosszú nyelvét egy kaméleon is megirigyelhetné.

A közel kétmillió Instagram-követővel büszkélkedő fiatal nő azt mondja, a hirdetők is meglátták benne a lehetőséget: egy-egy vele készült termékfotóért, reklámvideóért 900-3000 dollárt (kb. 270-900 ezer forintot) kap.

A modell bikiniben és fehérneműben is szívesen pózol; rajongói gyakran „kígyóhoz” vagy „gyíkhoz” hasonlítják őt. Hogy ez jólesik-e neki, nem tudjuk, de az biztos, hogy az üzlet szépen megy, nemrég egy saját appot is piacra dobott, amelyen sajátmárkás termékeit árulja – köztük pólókat, telefontokokat és szexjátékokat.

Kiemelt képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top