Életmód

A templom bejáratánál halt meg a terhes menyasszony

Az esküvőjére készült, stroke-ot kapott.

Esküvőjére készült a brazil Jessica Guedes, amikor stroke-ot kapott. A 30 éves, hat hónapos terhes nő már a Sao Pauló-i templom felé tartott családjával, amikor az autóban rosszul lett. Előtte is panaszkodott rosszullétre, rokonai viszont ezt az esküvő előtti izgalomnak tulajdonították.

Vőlegénye, Flavio Gonçalvez az oltárnál várta menyasszonyát, amikor a nő egyik rokona közölte vele, hogy Guedes elájult az autóban. A tűzoltóként dolgozó férfi azonnal kirohant hozzá, és a nő ekkor még magához tért: nagy fájdalomra panaszkodott a tarkójában. 

Illusztráció: Pexels

Mire Guedest kórházba szállították, az orvosok agyhalottnak nyilvánították. Mint kiderült, noha a nővérként dolgozó nő teljesen egészségesnek tűnt, valójában terhességi toxémiától szenvedett, amit senki sem vett észre. Ez, valamint belső vérzése okozta a stroke-ot – írta a Daily Mail.

Az orvosok császármetszést hajtottak végre rajta, és élve operálták ki testéből Sophia nevű kislányát. Az újszülött jelenleg a koraszülött osztályon van, leghamarabb két hónap múlva viheti haza az apja. Jessica Guedes röviddel a műtét után meghalt.

(via 24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top