Életmód

Megszégyenítette fürdőruhás képe miatt a munkára jelentkező nőt egy cég

Nyilvános bejegyzésből tudta meg Emily, miért is nem vették fel.

Figyelmeztetésként tette közzé Instagram-profilján egy cég az egyik munkára jelentkező nő saját közösség oldalán található fotóját – írja a Yahoo News.

A 24 éves, texasi Emily Clow egy marketingkoordinátori gyakornoki pozícióra jelentkezett a Kickass Masterminds nevű céghez, az állásinterjúra azonban nem került sor. Emily az okát később egy a cég Instagram-profilján látható, nyilvános posztból tudta meg.

„Előre szólunk, mert tudjuk, hogy a hozzánk jelentkezők nézik ezt a felületet. Ne osszátok meg nyilvánosan a közösségi oldalas profiljaitokat, ha ilyen tartalmak vannak rajta. Egy komoly, profi marketingest keresek, nem bikinimodellt. Csinálj, amit akarsz a rossz oldaladdal, de privátban. De az ilyen képek nem segítenek azon, hogy munkát találj” – állt a szöveg Emily egyik bikinis képén.

(Fotó: Instagram)

Emily, amikor meglátta a fotót, teljesen kiborult, és elküldte egy zaklatással foglalkozót Twitter-oldalnak, amely meg is osztotta. A kommentek nem várattak magukra, mindenki elítélte a cég ilyen nyílt színi alázását.

A Kickass Masterminds vezetője, Sara Christensen azt mondta, nem is utasították el Emily jelentkezését, a kettő tehát nem függ össze. Christensen a figyelmeztető, nagy vihart kavaró poszttal kapcsolatban nem kívánt semmit mondani, ám eltávolította azt a cég profiljáról.

(Kiemelt kép: illusztráció, iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top