Életmód

Kimaxolta a Tetris Challenge-et a kardiológiai intézet

A Gyermekszív Központ műtőjében mutatták meg, mennyi mindenre van szükség egy operációhoz.

Szinte mindennap menőbbnél menőbb képeket osztanak meg a Tetris Challenge-hez csatlakozó magyarországi intézmények, és most megint szintet lépett az internetes kihívás.

Első magyar műtőként a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Gyermekszív Központja is megmutatta, mennyi mindenre van szükség a munkájukhoz a műtőben.

„A műtőasztalon a 8 hónapos Boti fekszik, most az anyukája ölében. Boti szívét ebben a műtőben, ezen az asztalon, múlt hétfőn operálták. (…) És a földön fekszenek azok az egészségügyi dolgozók, akik nélkül bármennyi eszközzel sem lehetne szíveket menteni. Ők minden évben több mint 700 gyermek szívét műtik itt meg”

– írták a látványos képhez.

De kitettek magukért a vadászok is, ők is részt vettek a Tetris Challenge-ben. A Vadászok Baráti Közössége posztolt egy képet, amelyen egy vadász, egy terepjáró és a vadászathoz szükséges eszközök mellett egy vizsla is szerepel.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top