Életmód

Nem bírnak a menhelyen a társait állandóan megszöktető cicával

A jószág valahogy mindig megoldja, hogy egy kis bajt keverjen a menhelyen, de a gondozói nem bánják.

Internetes szenzáció lett egy 7 éves, Quilty nevű macskából, amely a Friends For Life Animal Rescue and Adoption Organization állatvédő szervezet houstoni menhelyén bizonyult visszaeső bajkeverőnek, miután többször egymás után kiszabadította több társát is, hogy átvegyék az uralmat az állatvédők irodája felett. 

A különleges menhelyen a macskákat nem zárják ketrecekbe, hanem külön szobákban tartják az állatokat, ahová az érdeklődők besétálhatnak, ha örökbe szeretnének fogadni egy-egy cicát.

Quilty nem tanúsít megbánást (Fotó: Friends 4 Life)

„Quilty megállíthatatlan, ráadásul semmi szégyenérzete nincs – írta október 29-i Facebook-posztjában a menhely. – Imádja a többi cicát kiengedni a szobáikból. Újra és újra. Egy nap többször is.”

A négylábú fotóin tényleg egy pixelnyi megbánást sem lehet felfedezni, az internetezők azonban díjazták a sztorit: csak a Twitteren több mint 135 ezer felhasználóhoz jutott el a történet, a menhelyet pedig azóta elárasztották az érdeklődők, akik természetesen mind Quiltyt szeretnék örökbe fogadni. 

Reméljük, azért a többi cicára is lesz jelentkező.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top