Életmód

Müzlisdobozokra nyomtatta önéletrajzát, kapkodnak érte a munkaadók

Az álláskereső nem bízta a véletlenre...

Kitűnni a munkaerőpiacon ugyan nem könnyű, ennek a férfinek mégis sikerült magára vonnia a potenciális munkaadók figyelmét azzal, hogy müzlisdobozokra nyomtatta az önéletrajzát, miután jelenlegi állása az év elején megszűnt.

Fotó: Twitter

A férfi a Twitterén is megosztotta az ötletet, miután a müzlisdobozokat kiküldték a munkáltatóknak. A férfinek többé nemigen kell aggódnia a jövője miatt, mert rengetegen keresték meg a LinkedInen és más egyéb platformokon keresztül.

A férfi, aki idáig tisztségviselőként dolgozott, számos állásajánlatot kapott kreatív területekről, sokan arra biztatták, próbálja ki magát a marketingszektorban is.

Persze nem ő az első, aki így próbálja magára vonni a figyelmet. A kommentekben valaki azt írta, hallott már valakiről, aki pizzásdobozra nyomtatta rá az önéletrajzát, majd kedvenc pizzázójába szállította azt. Azonnal megkapta az állást. Más azt írta, egy szelet csokoládén is szerepelt már önéletrajz a következő szlogennel: „ha nem kapom meg az állást, legalább fogyaszd egészséggel a csokit”.

(Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top