Életmód

Íme a pillanat, amikor a legöregebb menhelyi kutya rájön, hogy végre ő is otthonra lelt

Gazdára talált a 13 éves Jack, így nyugalomban töltheti nyugdíjas éveit.

Jack 13 évesen került egy pennsylvaniai menhelyre, miután gazdája meghalt. Nem volt túl sok remény arra, hogy újra szerető otthonba kerüljön, egy idősebb állat ráadásul több gondoskodást és figyelmet igényel.

Csak bízhatott abban, hogy jön egy olyan ember, aki esélyt ad egy idősebb kutyának is. Egy szép napon besétált a menhelyre ez az ember. A férfi kifejezetten idős kutyát keresett, akinek otthont biztosíthat, mondták neki, hogy Jack több betegsége is kezelésre szorul, a férfi azt mondta, hogy ezzel együtt is szeretné az idős kutyát.

„Jack az ölébe kuporodott, majd elnyúlt, miközben mindketten türelmesen várták, hogy elvégezzék a papírmunkát – mesélte a menhely egyik dolgozója. – Erről szól a felelős állattartás. Szerelembe esés, egy második esély adása azoknak, akiknek leginkább szükségük van rá, és megtalálni a hősöket az emberek között” – tette hozzá.

(via)

Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Pixabay

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top