Életmód
Szponzorált tartalom

24 nap alatt wow-hatás? Ezt a bőrápolót le kellett tesztelni!

Hidratálást, regenerálást, feszesítést ígért a program, kipróbáltam, betartja-e a szavát.

A Babor Adventi Ampulla Naptárt kaptam meg tesztelésre egy hónappal ezelőtt. Most, hogy már az utolsó üvegfiola is kiürült, eljött az ideje, hogy ítéletet mondjak képességeiről.

Külcsíny és ajándéktipp

Az Ampulla Naptár minden évben más-más dizájnt kap, idén nagyon szép bordó, arany és fekete színekben pompázik. Hatalmas és elegáns, egy ilyen ajándékot bárki szívesen fogadna, abban biztos vagyok. 24 ablakos a kalendárium, ha valaki olyan szerencsés, hogy kap egyet, az adventi időszakban éppen el tudja használni, de amilyen mutatós a naptár, szerintem karácsonyi ajándéknak is tökéletes lehet.

Babor Adventi Ampulla Naptár (Fotó: Leéb Ádám)

Mit rejtenek az ablakok?

Mindegyik mögött egy-egy arcápoló ampullát találunk, összesen 9 különböző funkciójút, amelyek meghatározott sorrendben követik egymást, hogy az eredmény egy szépen felépített bőrápoló kúra legyen. Nyitányként intenzíven hidratáló fluidokkal kezdünk (Algae Vitalizer, Beauty Rescue), majd ezeket követik a különböző, összetettebb fukciójú társaik, mint a feszesítő 3D Firming és Lift Express, vagy a ragyogásfokozó Perfect Glow, illetve a bőrregeneráló Active Night. A kúra utolsó hetét a Babor három nagyágyújával, a Grand Cru család The Rose, a The White és The Black ampulláival zárjuk.

Használat közbeni tapasztalatok

Elsőként is meg kell jegyeznem, érdemes betartani a javasolt felhasználási módot. Mielőtt megkaptam volna a naptárt, kutakodtam a neten, miről is van szó, és sok helyütt olvastam, hogy az ampullák egyszeri adagját két alkalommal használták fel, mert úgy is elegendő volt. Ez szerintem megtévesztő. A koncentrátumok mennyisége valóban bőségesen elég, azt azonban kétlem, hogy ugyanezt a bőrápoló hatást értem volna el, ha nem a javasolt mennyiséget használom fel. 

Az ampullák tartalmát este, arctisztítás után és még az esti hidratáló krém előtt kell felvinni az arcbőrre, nyakra, illetve dekoltázsra. Én puha, masszírozó mozdulatokkal igyekeztem őket bedolgozni, úgy tapasztaltam, hogy mindegyikük szépen felszívódott a bőrbe, talán csak egynél jelentkezett enyhe ragacsos érzés (Perfect Glow), de ez sem volt kellemetlen. Amiatt tehát nem kell aggódni, hogy nem inná fel a bőrünk, inkább csak arra figyeljünk, hogy kisebb adagonként öntsük a tenyerünkbe, máskülönben csöpögni fog mindenhová.

Állagukat tekintve egyébként egészen változatosak, volt, amelyik szinte vízszerűen híg volt (például az Algae Vitalizer), míg mások sűrűbb, akár picit gélszerűek is (mint a Lift Express) és színüket tekintve is az áttetszőtől a zöldesen át a tejszerű folyadékig változtak. Illatuk típusonként eltérő volt, a kellemes virágos illattól a maszkulin jellegűig széles volt a skála, de alapvetően kellemes volt őket magamon érezni, amíg felvittem a készítményt.

Babor Adventi Ampulla Naptár

Tapasztalataim a teljes arcápoló kúráról

Mivel mindegyik fluid tartalmaz hidratáló, bőrpuhító összetevőket, azonnali ápoló hatást is érezni lehetett már az első ampullától is, sokkal érdekesebb azonban, milyen változásokat lehetett észrevenni néhány nap után. Elsőként nagyjából egy hét után tűnt fel, hogy bőröm alapból is hidratáltabb, teltebb. Arcmosás után például nem húzódott a bőröm és a hűvös, szeles időt is jobban tolerálta, ha egy fél délutánt a szabadban töltöttem.

A második szépülési „hullám” valamikor a 20. nap környékén ért el, valószínűleg ekkorra reagált a bőröm úgy igazán azokra a bőrregeneráló összetevőkre, amelyeket az addigi ampullák tartalmaztak, az utolsó hármas, a Grand Cru tagjai pedig gyönyörűen összerántották a bőrképemet. Hiába van tél, momentán a bőröm egyáltalán nem sápadt, semmi fakóság nem jellemzi, helyette kicsattan a hidratáltságtól és valahogy az egész arcbőr állaga tömörebb, teltebb. 

Három nap telt el azóta, hogy az utolsó ampullát is elhasználtam, még mindig ugyanaz a fittség érezhető, remélem, még jó ideig tartani fogja magát a bőröm a mostani állapotában. Összességében egy nagyon jó bőrápoló kúrát próbálhattam ki, amit bátran ajánlok mindenkinek.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top