Életmód

Sokkoló magyarázatot adott arra, miért tiltotta ki az esküvőjükről a vőlegénye gyerekeit

Az amerikai nő azért döntött így, mert a gyerektartás miatt nem engedhette meg magának „álmai lagziját”.

Alaposan leszedték a keresztvizet a Facebookon egy amerikai nőről, aki kitiltotta az esküvői partiról jövendőbeli férje gyerekeit – írja a The Sun.

Fotó: Unsplash

A szívtelen perszóna egy esküvői csoportban kért tanácsot azzal kapcsolatban, hogyan mondja meg leendő mostohagyerekeinek, hogy nem fogja meghívni őket a lagzira.

Nekem négy gyerekem van, a vőlegényemnek kettő. Nagyon fontos a számomra, hogy a gyerekeim ott legyenek az esküvőmön. Nagyon kicsik voltak még, amikor a volt férjem (az apjuk) meghalt, engem is teljesen levert a halála, sokáig ki sem tudtam kelni az ágyból. Nagyon rossz volt. A vőlegényem gyerekei ott voltak az előző esküvőjén, úgy érzem, már megkapták az »élményt«” – kezdte a posztot a nő.

Az igazi felháborodást azonban azzal váltotta ki, hogy közölte: azért nem akarja meghívni a gyerekeket az esküvőre, mert a vőlegénye gyerektartást fizet, és emiatt nem tudta megrendezni „álmai lakodalmát”. „Nagyon sok mindenről le kellett mondanom – érvelt. – Úgy érzem, jogom van ahhoz, hogy minden más úgy legyen, ahogy ÉN SZERETNÉM.”

Ugyan a gyerekeket nem volt hajlandó meghívni a partira, de a segítségükre igényt tartott. „Sok mindenben támogathatnának minket, segíthetnének például a fogadószoba berendezésében és az ételek felszolgálásában” – írta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top