nlc.hu
Életmód
Megköszönte a trolivezetőnek a fiatal lány, hogy megmentette az életét – megható videó

Megköszönte a trolivezetőnek a fiatal lány, hogy megmentette az életét – megható videó

Vaskó Sándor trolivezető percekre leállt a trolival, annyira meghatódott, amikor meghallotta, hogy Eszter állapotát stabilizálták a kórházban.

Átölelte a megmentőjét, így köszönte meg, hogy visszahozták a klinikai halálból. A 19 éves Drávucz Esztert még novemberben kellet újraéleszteni – trolin utazott, amikor megállt a szíve. A sofőr és egy utas azonnal elkezdte az újraélesztést, és a mentők megérkezéséig életben tartották a lányt. Ma már otthon van, újra iskolába jár. Bár telefonon már többször beszéltek, személyesen csak most, kameránk előtt találkozott a megmentőivel, írja az rtl.hu.

RTL Klub

Ahogy arról az nlc. is beszámolt, levélben köszönte meg a napokban Vaskó Sándor trolivezető életmentő munkáját Dr. Szabó Zsuzsanna, az Uzsoki utcai Kórház Intenzív Osztályának vezetője. A 77-es trolibusz vezetője  gyors helyzetfelismerő-képességének és lélekjelenlétének köszönhetően megmentette a lány életét 2019. november 13-án.

A hirtelen szívhalál miatt rosszul lett fiatal lány addig nem ismert veleszületett szívelégtelenségben szenved, mindenféle szellemi károsodás nélkül vészelte át a hirtelen keringés-összeomlást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top