Életmód

Az életét kockáztatta egy szarvascsaládért

Az anyaszarvas és két kicsinye a befagyott tóban estek csapdába.

Egy férfi, aki Kanadában korcsolyázott az ebédszünetében, az életét kockáztatta azért, hogy megmentsen egy szarvascsaládot, miután észrevette őket a befagyott tónál. A merész mentési kísérletet le is tudta filmezni.

Ladbible videó

Ryan Peterson azonnal az állatok segítségére sietett, amikor meglátta, hogy bajban vannak. Tudta, hogy a jégen egyetlen járművel sem tud végigmenni, ha meg akarja menteni a szarvasokat, akkor korcsolyáznia kell.

Az anya és két kicsinye a fagyott vízben ragadt az erdő közepén. A férfinak sikerült néhány kötelet köréjük tekerni, de az állatok hiába próbáltak a lábukra állni. Végül Ryannek sikerült kihúznia őket a tó egy biztonságosabb pontjára. Úgy tűnt, hogy az anyaszarvas megsérült, ezért Ryan kapcsolatba lépett a helyi természetvédő egyesülettel, de sajnos egyáltalán nem biztos abban, hogy végül sikerült-e segíteni az állatokon, mert a tó még nem volt teljesen befagyva, ezért a mentés kockázatos lett volna.

(Ladbible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top