Életmód

„A barátom csak egy feltétellel hajlandó feleségül venni. Mit tegyek?”

A netezőktől remél segítséget az a fiatal nő, akinek párja feltételt szabott a lánykéréshez annak ellenére, hogy elmondása szerint egész életét a nővel tervezi.

„Nem látja magát, hogy letérdel elém a nagy kérdéssel, míg nem fogyok le néhány kilót” – kezdte az azóta eltávolított levelét a 28 éves nő, aki „toofat2wife” álnéven regisztrált a Someecards oldalára. A fiatal nő azért írt hosszú posztot a közösségi oldalra, mert az internetezőktől remélt segítséget párkapcsolati problémájára. „Nem tudom, mit csinálhatnék ebben az esetben, segítsetek!” – írta.

A levél második felében a fiatal nő leírta, hogy kamaszkorától kezdve szenved a súlyával. „Ma már szerencsére csak néhány kilóval vagyok több a »normális« súlyomnál, és ezt is csak azért szedtem fel, mert volt egy csúnya sérülésem, ami miatt hetekig nem mehettem edzeni” – magyarázta a nő, majd elárulta, mióta együtt élnek, szerelme is felszedett néhány kilót.

Kicsit nehezebb, mint amikor megismerkedtünk, de nem kövér vagy ilyesmi, csak jó húsban van.” A férfi ennek ellenére azt mondta barátnőjének, mikor arról kérdezte, miért nem veszi őt feleségül, hogy csak abban az egy esetben hajlandó erre, ha a közeljövőben lead néhány kilót. „Nekem fontosabb az esküvő, mint neki, szóval, ha rajta múlik, a következő évtizedeket így töltjük majd, élettársakként.

A kétségbeesett lány levelére természetesen azonnal érkeztek is a válaszok: a többség azt tanácsolta neki, hagyja ott a fiút, és keressen magának olyasvalakit, aki éppen olyannak szereti őt, amilyen. „Ne azért fogyj le, hogy valaki elvegyen utána” – tanácsolta az egyik hozzászóló, míg egy másik azt írta: „Találj olyasvalakit, aki egészségben és betegségben is kitart mellett, és aki miatt nem kell megváltoztatnod a külsődet.

Olvass még többet a fogyásról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top