Életmód

10 okból boldogabbak a férjek, akiknek a felesége molett

Így igaz. Boldogabbak azok a férjek, akik felesége csöppet sem vékony, sőt inkább van mit fogni rajta. Hogyan teszik boldogabbá férjüket a molett vagy plus-size nők? Íme, 10 nyomós indok.

Egy, a közelmúltban végzett kutatás szerint azok a férfiak sokkal boldogabbak, akik felesége  gömbölyded idomokkal rendelkezik. Úgy tűnik, a csontsovány nők valamit nem tudnak, amit molett vagy plus-size társaik nagyon is. Milyen jelekből tudható, hogy boldogabbak ezek a férjek? Íme.

1. A molett nők jobban szeretnek

Mostantól ne aggódj, ha a mérleg többet mutat a vágyott kilóknál. Úgy tűnik ugyanis, minél jobban kileng a mérleg, annál jobban tudnak a nők szeretni.

2. A molett nők kedvesebbek

Ráadásul vékony társaikhoz képest kedvesebbek, – szó szerint és átvitt értelemben is – édesebbek, vidámabbak a plusz kilókkal rendelkező feleségek. 

3. A molett nők ennivalóak

A férjek pedig zabálják a gömbölyű formákkal megáldott feleségüket. Hát nem csodás?

4. A plus-size feleségek jobbak főznek

A kutatás igazolta, a plus-size feleségek sokkal jobban főznek, mint vékony társaik. Imádják az ételt, így beleadják szívüket-lelküket. Már pedig a férfihez gyakran a gyomrán keresztül vezet az út, ugye?

5. Jobban ölelnek

Egy molett nőt megölelni egészen más, mint egy vékonyat, legalábbis ezt állítja a tanulmány. Az ölelésük puha és lágy.

6. Viccesebbek

Bizony így van. A plus-size nők humora páratlan, szívből tudnak nevetni a vicceken, és nem félnek az önkritikától sem. Több nevetés pedig több boldogságot jelent.

7. A molett nők csábosak

A férfiak megőrülnek a kerek idomokért. Az átlagosnál is nagyobb kerek popsi pedig egészen lenyűgözi őket. Szóval, ne aggódj, ha nagy a feneked…

Boldogabbak a férjek a molett feleséggel

Boldogabbak a férjek a molett feleséggel

8. Könnyű nekik ajándékot venni

Komoly érv a plusz kilók mellett. Mert mégis mivel lepje meg feleségét a férfi? A molett hölgyek esetében nagyon egyszerű a válasz: csokoládéval.

9. Fújnak a diétákra

A nők nagyon nagy többsége szinte folyamatosan diétázik, fogyókúrázik. A molett nők többsége fittyet hány az önsanyargató életmódra. A férfiak pedig imádják, amikor feleségük jóízűen fogyasztja el a vasárnapi ebédet.

10. A férjek is lazíthatnak mellettük

Tény és való, a buja idomokkal rendelkező feleség mellett a férjek sem szakadnak meg a mozgástól. Nincs nyomás, hogy hetente többször izzasszák magukat az edzőteremben. Nos, ez is egy indok a házas férfiak szerint, miért is boldogabbak molett feleségük mellett…

(via Parhlo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top