Életmód

Kedvenc focistája inspirálta a kisfiút, hogy élelmiszert gyűjtsön a rászorulóknak

A híres sportolók, énekesek, celebek nagy hatással vannak másokra, főleg a gyerekekre. Éppen ezért fontos, hogy az ismert emberek jó példát mutassanak. Ami szerencsére gyakran meg is valósul, mint például most is.

A 8 éves Lennon Rainbow rajongásig szereti a Newcastle United játékosát, Allan Saint-Maximin-t. A kisfiú nemrég látta, hogy a focista segít adományokat gyűjteni az élelmiszerbankoknak, hogy a rászorulóknak legyen mit enniük. Miután megtudakolta az anyukájától, hogy miről is van szó pontosan, úgy döntött, követi kedvence példáját.

A szülei segítségével meghirdették a helyi Facebook-csoportokban, hogy miről is van szó, és arra kérték a közelben lakókat, hogy tegyék a bejárati ajtajuk kilincsére vagy az autójuk tetejére az adományaikat. Lennon pedig az apukájától kölcsönkért talicskával körbejárt és összeszedte a csomagokat. A kisfiú szakadatlanul járta az utcákat a legnagyobb hidegben is.

Rengeteg adományt sikerült összeszednie, amiket már el is szállítottak az élelmiszerbankba. Lennon annyira élvezte a hasznos tevékenységet, hogy úgy döntött, a jövőben is folytatni szeretné a jótékonykodást.

via

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top